automotivezorg.nl

stichting automotive zorg


Ben jij op zoek naar een dagbesteding waar je in een technische omgeving kunt werken en jezelf verder kunt ontwikkelen? Dan is Automotive Zorg in Leeuwarden dé plek voor jou! Sinds april 2016 bieden wij kleinschalige, gecertificeerde zorg en dagbesteding aan mensen vanaf 18 jaar met een lichamelijke en/of geestelijke beperking.

Bij Automotive Zorg hebben we alle middelen in huis om op een professionele manier onderhoud te plegen en montage/demontage werkzaamheden uit te voeren aan alle soorten voertuigen, van scooters en brommers tot auto's. Daarnaast zijn we een officiële garage waar klanten terecht kunnen voor onderhoud, reparaties en keuringen. Onze medewerkers met een persoonsgebonden budget (PGB) bieden naast dagbesteding ook individuele begeleiding aan, als dat gewenst is.

Bij Automotive Zorg werken gediplomeerde begeleiders en monteurs, die jou ondersteunen en stimuleren om het werk te doen waar jouw interesses liggen. We bieden dagbesteding van maandag tot en met donderdag, waarbij je in onze garage kunt werken op eigen tempo en met een aangepast werkprogramma. We kijken samen met jou naar jouw talenten en interesses, zodat jij jezelf verder kunt ontwikkelen en je eigen talenten kunt vergroten.

De dagbesteding bij Automotive Zorg is bestemd voor mensen met een zorgindicatie van het CIZ of de gemeente waarin de hulpvrager staat ingeschreven. We helpen je graag bij het uitzoeken welke stappen er nodig zijn om bij ons te kunnen werken. Vaak is er de mogelijkheid tot het aanvragen van een PGB voor ondersteunende en activerende begeleiding, die nodig is om dagbesteding te kunnen volgen bij Automotive Zorg.

Wil jij meer informatie over onze dagbesteding? Neem dan contact met ons op of bekijk onze website automotivezorg.nl. Bij Automotive Zorg ben je aan het juiste adres voor professionele begeleiding en de kans om jezelf verder te ontwikkelen in de techniek!